tisdag 31 mars 2009

Om att ringa de andra klättrarna!

Hej alla!
Funderat vidare kring det vi pratade om på mötet om att ringa de övriga kontakter vi har.
Tror det är bäst om vi ändå väntar med att ringa dessa tills i morgon när vi vet om Mårten och hans kompisar kan på torsdag eller ej samt vilken tid det i så fall blir.

En annan tanke är att vi ringer dessa i morgon i vilket fall, och om Mårten och hans kompisar kan på torsdag (eller redan i morgon) så hör vi med våra kontakter om de också kan komma. Om de inte kan komma, vilket kanske är troligast, så frågar vi dom om de kan tänka sig att ställa upp på en enskiljd intervju, antingen direkt på telefonen eller att man träffar dom på nått ställe som passar dem och kör en kort intervju med dem. Alternativt att man tar en telefonintervju vid ett senare tillfälle, om de är upptagna.
På detta sätt kan vi bredda oss lite och får "inputs" från lite flera håll. Intervjuerna kan bestå av samma material och frågor som vi tänkt ta upp vid fokusgruppen. Detta behöver inte ta så lång tid, vilket vi kan informera dem om för att få dem att gå med på en intervju.

Vi kan diskutera detta mer i morgon, men tänkte ändå dela ut en person till oss alla att kontakta i morgon.
Inser dock att vi inte har telefonnummer till alla, så de som får någon med bara mailadress kan ju kolla om man hittar telefonnummer till dem på eniro eller liknande. Annars är det bara att slänga iväg ett mail till dem!

Ger alla en kontaktperson, utom Björn som redan har en.
Som följer:
Martin - Mats Olofsson
Robert - Henrik Bolander
Magda - Emelie Johansson
Matte - Emma Callerström

Läs om er kontaktperson och dennes mail och tel. i dokumentet som Björn lagt upp i tidigare inlägg.

Ses i morgon!

/Martin

PS. Mailar dokumentet med frågor till alla när jag redigerat det lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar