tisdag 17 mars 2009

Besöka klätterverket

På fredagar har de allra minst besökare på Klätterverket. Bäst var det att komma Tisdag, Onsdag eller Torsdag efter kl 16. då de har flest besökare. Jag föreslår därmed att vi inte åker till Klätterverket på fredag. Jag har eventuellt tid att åka dit på torsdag kväll, men vad tycker ni andra? Vänta till nästa vecka? Vi bör nog iaf åka dit en kväll efter kl 16 som sagt. Kommentera och ge förslag =) /Björn

4 kommentarer:

  1. Ok, verkar dumt att åka dit på fredag då tycker jag med... Det är ju alltid bra att komma ut dit så fort som möjligt, men jag kommer inte kunna följa med nu på torsdag. Tisdag, onsdag och torsdag funkar alla bra för mig nästa vecka, men det känns vettigt att åka ut dit så tidigt som möjligt på veckan för att vi ska kunna komma vidare med projektet. Föreslår därför tisdag nästa vecka! Tycker också att det vore bra om vi förökte få till ett möte, kanske i slutet av denna vecka, där vi planerar lite vad vi kommer ställa för frågor och hur vi ska göra när vi kommer till klätterverket. Tror det kan vara bra, även om vi ska vara rätt öppna kring frågor så är det nog bäst att vara förberedd till en viss grad.
    Jag förespråkar också att vi gör mer research tills detta planeringsmöte. Jag ska gå in på lite forum nu och kolla runt, postar länkar och info som jag hittar.
    Men jag tror det är bra om ALLA går in och lär sig mer om klättring och möjliga behov klättrare kan ha, genom klättersidor och forum.
    Tycker ni detta låter vettigt? Kommentera gärna mina kommentarer och förslag på möten och allt sånt.
    /Martin

    SvaraRadera
  2. Jag kan ha ett möte närsomhelst under fredagen innan kl 15. Har annat projektarbete under dagen också, men kan gå ifrån för ett möte.

    SvaraRadera
  3. fel namn,skulle vara Björn och inte Henrik =)

    SvaraRadera
  4. För mig funkar imorgon kväll bra. Sen kan jag Onsdag nästa efter 15 samt både torsdag och fredag :)

    SvaraRadera